Alastaron moottorirata on monipuolinen moottoriurheilukeskus Etelä-Suomessa.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta meistä on kehittynyt suosittu testi- ja kilparata monenlaiselle moottoriurheilutoiminnalle.

Alastaron moottorirata tarjoaa ihanteelliset olosuhteet usealle eri lajille.

Ratamme tarjoaa mahdollisuudet vaaratilanteiden ennaltaehkäisevään harjoitteluun. Moottorirata-alueen vieressä on harjualueen hiihto- ja retkeilyreitistö, joka on käytössä niin talvella kuin kesälläkin. Radan läheisyydessä on vapaa-ajan alue, josta on saatavissa tontteja vapaa-ajan rakentamista varten.

3000m pitkä rata on tarpeeksi leveä ja suoja-alueet on levitetty laajalle, jopa raskaan kaluston vaativia testejä varten. Varikkoalueet on mitoitettu n. 300 autokunnalle. Kiihdytyssuoraan kuuluvat täysin omat varikkoalueet. Alueella on paikoitustilaa tuhansille autoille.

Alastaro sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Matkaa yhteen Suomen arvostetuimpaan moottoriurheilukeskuksen kertyy Helsingistä 160 km, Turusta 65 km, Tampereelta 95 km ja Porista 90 kilometriä. Alastaro Motorsport Center sijaitsee kantatien 41 (Turku-Nokia) varrella.

HUOM HUOM!

  • Soita ennen tuloasi
  • Tarkista aukiolo ja vapaat ajat !!!
  • Erikseen varatut rata-ajat voimassa joka päivä.

LISÄTIETOJA

HUOM! PDF-dokumenttien lukemiseen tarvitset Adobe Acrobat Readerin. Lataa se näppärästi Adoben kotisivuilta osoitteesta www.adobe.com.

RAVINTOLAPALVELUT

Radallamme on kaksi (2) ravintolaa.
– Ravintola Paddock Oy: www.ravintolapaddock.com
– Ravintola Parcferme: puh. 0400 537 484

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA!

Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä Huhtikuun alusta Joulukuun itsenäisyyspäivään saakka