Voit kätevästi varata radamme käyttöösi varauspalveluamme käyttäen.

Katso radamme alati päivittyvä varaustilanne ja tilaa ratamme käyttöösi!

RATAMME ON YMPÄRIVUOTISESSA KÄYTÖSSÄ

Yllä olevat tapahtumakalenterit kertovat sinulle reaaliaikaisen varaustilanteemme, jonka pohjalta voit esimerkiksi suunnitella ajankohtaa vuokrataksesi ratamme omaan käyttöösi.

HUOM! Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin ja varauksiin.

Viikkotuntien varaukset pitävät lähes sataprosenttisesti, viikonloppujen suhteen voi tulla muutoksia ja tai peruutuksia, riippuen FIA:n, EM- ja SM-sarjojen kalentereista.

Voit kätevästi varata radamme käyttöösi alla olevaa lomaketta käyttäen. Lisäksi vastaanotamme varauksia sähköpostilla lähetettynä tero.tupala@alastarocircuit.fi. Sähköposteitse varattaessa ilmoita varaaja, osoite, puhelinnumero ja vastuuhenkilö varattujen päivien ja aikojen lisäksi.

HINNASTO 1.1.2023 ALKAEN:

Nykyinen rata

 • Ma-pe 340e/h
 • La-su 375e/h

Lyhyt

 • Ma-pe 160e/h
 • La-su 190e/h

Koko rata

 • Ma-pe 450e/h
 • La-su 500e/h

HUOM!

 • Kilpailu- ja isommat tapahtumat sovitaan erikseen!
 • Talviaikaan 1.12 – 1.4 hinnat sopimuksen ja käyttötarpeen mukaan.
 • Lisäkulut ja -palvelut laskutetaan tapahtuman jälkeen (koskee kilpailu- sekä isompia tapahtumia).
 • Katsomojen hinta sopimuksen mukaan (kilpailutapahtumat).

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero!
Resykli Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

VARAA ALASTARO CIRCUIT KÄYTTÖÖSI:

Varaamalla radan olevani tutustunut tällä sivulla olevaan ohjeistukseen ja olen tiedostanut siinä mainitut vastuut ja velvoitteet.
Radan vuokraaja/vastuuhenkilö on tutustunut varausohjeeseen ja käyttäytymisohjeeseen ja lähettämällä tämän varauskaavakkeen sitoutuu noudattamaan niitä.

Radan reunojen korjaus (nurmiiko, multa, työt) tarkastetaan aina varaajan/vuokraajan kanssa tapahtuman jälkeen.

VARAUSEHDOT

 • Alastaro Circuit toimii 1-luokan pohjavesi-  ja vedenottamo aluella, jossa erittäin tarkat ympäristöä koskevat määräykset. Esim. jokaisen kilpa- ja huoltoajoneuvon alla oltava imeytysalusta. Nestevuotoja ei maaperään sallita.
 • Mitään moottoriajoneuvoa ei saa pysäköidä hiekalle, maanpäälisille alueille, vain asfaltti. Kilpailukaluston alla oltava aina läpäisemätön suoja, pressu. Säätöjen määräämä, ei kevytpeite.
 • Radan vuokraaja on vastuussa ympäristöasioista ja valvoo ja vaatii että jokainen noudattaa näitä ohjeita. Mahdolliset vuodot on siivottava välittömästi. Ympäristövahingoista vastaa vuokraaja. Ratayhtiöllä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tapahtuma jos ympäristöasioita ei noudateta!!
 • Polttoaineita ei saa säilyttää maassa, asfaltilla, ilman että ne sijoitettu esim valuma-astiaan, kaukaloon. Paras säilytys huolto/kuljetuskaluston sisällä.Tankatessa oltava joko tankkauskaukalo, tai ajoneuvon alla pressu, suoja, jossa reunat. Pelkkä tavallinen pressu ei riitä tankatessa. Malli biltema, ja meidän teettämät pressut kelpaavat suoraa, niin tankkaus kuin huoltoalustaksi, koska niissä ketju/köysi reunus. Radalla myytävänä 2 erikokoista tankkauskaukaloa, muovia. Sekä pressuja, joissa reunassa ketju/köysi reunus.
 • Vuokraaja on vastuussa rata-alueen reuna ja suoja-alueiden korjaamisesta, jos niitä vaurioitetaan pahoin ja useasti. Tahaton ulosajo ei ole korvauskelvollinen. Radan reunoilla olevat nurmikkoalueet toimivat ympäristölakien vaatimina imeytysalueina. Nurmialueilla ajo ehdottomasti kielletty.
 • Moottoriradan käyttöaikoja noudatettava tarkoin. Ajoneuvojen käyttö sallittu kello 20.00 asti.
 • Radan ja tai alueen vuokraaja on vastuussa kaikesta mitä alueen käyttäjät kyseisenä aikana tekee. Vuokraajan on informoitava radan ja alueen käyttäjiä toimimaan varausohjeen ja radan käyttäytymisohjeen mukaiseen toimintaan.
 • Laskutamme varatun ajan etukäteen n. 2 kk ennen varattua päivää. Laskun tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, eräpäivä 3 viikkoa ennen varattua-aikaa. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, jolloin varmistatte ja vahvistatte rata-aikanne. Jos ratamaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu.
 • Kilpailuissa ja isommissa tapahtumissa laskustus tapahtuu jälkikäteen.
 • Peruutusten tulee tapahtua kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu maksun ja eräpäivän jälkeen rahoja ei palauteta takaisin.
 • Radan ja tai alueen vuokraaja on vastuussa kaikesta mitä alueen käyttäjät kyseisenä aikana tekee. Hän on siis vastuussa tapahtumaan osallistuvista henkilöistä. Vuokraajan on informoitava radan ja alueen käyttäjiä toimimaan varausohjeen ja radan käyttäytymisohjeen mukaiseen toimintaan.
 • Mikäli vahinkoa sattuu on siitä ilmoitettava välittömästi tilaisuuden järjestäjälle, joka on velvollinen ilmoittamaan radan henkilökunnalle vahingosta. Ympäristö tai muista rata-alueelle tai kalustolle aiheutuvista vahingoista vastaa varaaja/vuokratun rata-ajan maksaja. Tilaisuuden vastuuhenkilö on ilmoitettava.
 • Moottorirata-alue luovutetaan takaisin kilpailun tai tapahtuman aina siivottuna ja kaikki ratayhtiöltä tapahtumaan lainatut/vuokratut tavarat ja laitteet palautettuna takaisin oikeille paikoilleen.
 • Tilaisuuden järjestäjän/vuokraajan on huolehdittava että alue tulee siivottua roskista ym. jätteistä tilaisuuden jälkeen, myös rata-alueen reunoille autoista ja tai renkaista irronneet osat. Ratayhtiö on oikeutettu laskuttamaan kaikista ylimääräisistä töistä joita mahdollinen vuokraaja on jättänyt tekemättä sopimuksen mukaan.
 • Tupakointi vain merkityillä tupakointipaikoilla.
 • Jos tilaisuus on iso ja vieraita on odotettavissa paljon on erikseen sovittava ratayhtiön henkilökunnan kanssa siivouksista ja wc:iden hoidosta, sekä mahdollisista sisätilojen käytöstä ja niistä kertyvistä kuluista, jotka on maksettava tilaisuuden jälkeen. Ratayhtiö voi tarvittaessa laskuttaa myös sähkö, jäte, ja jätevesikuluja, tästä asiasta sovitaan erikseen vuokraajan kanssa, tai se ilmoitetaan varauskaavakkeessa.
 • Rata-alueella yöpyminen kielletty ilman vuokraajan lupaa ja radan vuokrannut on vastuussa yövalvonnasta ja yöpyjistä aiheutuneista ongelmista, joten on myös korvausvelvollinen, jos kuluja aiheutuu.
 • Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä paikkakunnan pelastusviranomaiseen ja sopia mahdollisista tilaisuudessa tarvittavista pelastus- ja kalustovaatimuksista. Ympäristö tai muista vahingoista vastaa varaaja. Päivystävä palopäällikkö, Pertti Kulmala, Loimaa puh. 050 4319 540 (pertti.kulmala@turku.fi)
 • Radan vuokraaja on velvollinen tekemään tarvittavat ilmoitukset elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta Loimaan seudun kansanterveystyön Ky:lle puh. 02 761 4424.
 • Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä Loimaan poliisiin, jos tilaisuuteen tarvitaan huvilupa (esim.tilaisuudessa käytössä kovaääniset, lipunmyynti tai musiikki), Loimaan poliisi/lupapalvelut 02 7605 7221.

Vapaa harjoitus:

Vapaa harjoitusaika on kaikilta 30eur / h tai 120 eur / pvä. HUOM! autot ja pyörät eriaikoina eli aika jaetaan ryhmiin sen mukaan, miten on kalustoa ajamassa. Em. aikaa ei vuokrata kenellekään yksityisesti. Käteismaksu!! Vapaa harjoittelu aikaan tultaessa ajamaan ei tarvitse ilmoittautua puhelimitse etukäteen.

Rata on harjoittelukäytössä aina aukioloaikoina, silloin kun radalla ei ole varausta.

AJAMINEN ALUEELLA TAPAHTUU KULJETTAJAN TAI VARAAJAN OMALLA VASTUULLA. ALASTARO CIRCUIT / RESYKLI EI OTA VASTUUTA KULJETTAJIEN, HUOLTAJIEN, KATSELIJOIDEN, AJONEUVOJEN JNE. MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA. SUURIN SALLITTU NOPEUS VARIKKO-ALUEILLA 20 KM/H. TUTUSTU RADAN AJOLINJOIHIN (.pdf).

RATA-ALUEELLA ILMAN LUPAA AJELU KIELLETTY ! KAMERAVALVONTA !

Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä Huhtikuun alusta Joulukuun itsenäisyyspäivään saakka