Logo
Slogan Kotisivumme Suomeksi Our website in English LippuLeft
MiddleBar
NaviLeft Radamme esittely Varaukset Tapahtumamme Majoituspalvelumme Kuvia toiminnastamme Videot Nettikameramme Materiaalit Ota yhteyttä ja kysy lisää Linkit NaviRight
TableTop
 
 
Klikkaa ja katso esittelyvideo radastamme
 
Alastaro Circuit ratakartta
 
Alastaro Circuit Panorama
 
Alastaro Circuit Panorama
 
Get the Flash Player to see this player.
Klikkaa ja katso myös
Video mainoksen tekemisestä
 
Tervetuloa Vauhdin Maailmaan

Ratavaraukset vuodelle 2021
Alastaron moottorirata on monipuolinen moottoriurheilukeskus Etelä-Suomessa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta siitä on kehittynyt suosittu testi- ja kilparata monenlaiselle moottoriurheilutoiminnalle.

Alastaro sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Matkaa yhteen Suomen arvostetuimpaan moottoriurheilukeskuksen kertyy Helsingistä 160 km, Turusta 65 km, Tampereelta 95 km ja Porista 90 kilometriä. Alastaro Motorsport Center sijaitsee kantatien 41 (Turku-Nokia) varrella.

Alastaron moottorirata tarjoaa ihanteelliset olosuhteet usealle eri lajille. 3000m pitkä rata on tarpeeksi leveä ja suoja-alueet on levitetty laajalle, jopa raskaan kaluston vaativia testejä varten. Varikkoalueet on mitoitettu n. 300 autokunnalle. Kiihdytyssuoraan kuuluvat täysin omat varikkoalueet. Alueella on paikoitustilaa tuhansille autoille.

Rata tarjoaa mahdollisuudet vaaratilanteiden ennaltaehkäisevään harjoitteluun. Moottorirata-alueen vieressä on harjualueen hiihto- ja retkeilyreitistö, joka on käytössä niin talvella kuin kesälläkin. Radan läheisyydessä on vapaa-ajan alue, josta on saatavissa tontteja vapaa-ajan rakentamista varten.

Ajo-ohje:
Alastaron moottorirata sijaitsee Virttaalla, kantatien 41 (Tampere - Nokia - Aura - Turku) ja maantien 213 (Loimaa - Alastaro - Virttaa - Säkylä) varrella.

Ajoaika Turusta 45 minuuttia, Tampereelta 1 tunti ja Helsingistä 2:15 tuntia.

Radan sijainti on merkitty autoilijan tiekarttaan. Helsingin suunnasta tultaessa voi tulla joko VT 2 kautta tai Forssassa voi ajaa Ypäjän ja Loimaan kautta Mt 213.

Lisätietoja:
Eagle Racing Ajotilaisuudet
Alastaro Circuit rataennätykset

Ajankohtaista:
- Soita ennen tuloasi ja tarkista aukiolo ja vapaat ajat !!!
- Erikseen varatut rata-ajat voimassa joka päivä
- Mutaa ja nurmikkoa kylvetty koko moottoriradan alueelle.

Klikkaa ja katso kuvia päivitetystä ratakalustostamme ...

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 
 
Alastaro Circuitin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - www.plopcrew.net