Logo
Slogan Kotisivumme Suomeksi Our website in English LippuLeft
MiddleBar
NaviLeft Radamme esittely Varaukset Tapahtumamme Majoituspalvelumme Kuvia toiminnastamme Videot Nettikameramme Ratasää Materiaalit Talvitietoa Ota yhteyttä ja kysy lisää Linkit NaviRight
TableTop
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Varaukset

Tutustu huolellisesti alla olevaan ohjeistukseen sekä hinnastoomme, katso tapahtumakalenteristamme vapaat ajat ja varaa rata käyttöösi!

Moottorirata sijaitsee pohjavesialueella. Jokaisen kilpa- ja huoltoajoneuvon alla oltava imeytysalusta. Nestevuotoja ei maaperään sallita. Radan vuokraaja on vastuussa ympäristöasioista ja valvoo ja vaatii että jokainen noudattaa näitä ohjeita. Ympäristö vahingoita vastaa vuokraaja. Mahdolliset vuodot on siivottava välittömästi. Ratayhtiöllä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tapahtuma jos ympäristöasioita ei noudateta!!

Vuokraaja on vastuussa rata-alueen reuna ja suoja-alueiden korjaamisesta, jos niitä vaurioitetaan pahoin ja useasti. Tahaton ulosajo ei ole korvauskelvollinen. Radan reunoilla olevat nurmikkoalueet toimivat ympäristölakien vaatimina imeytysalueina. Nurmialueilla ajo ehdottomasti kielletty.

Moottoriradan käyttöaikoja noudatettava tarkoin. Ajoneuvojen käyttö sallittu kello 20.00 asti.

Radan ja tai alueen vuokraaja on vastuussa kaikesta mitä alueen käyttäjät kyseisenä aikana tekee. Vuokraajan on informoitava radan ja alueen käyttäjiä toimimaan varausohjeen ja radan käyttäytymisohjeen mukaiseen toimintaan.

Ratavuokrahinnat:

HUOM! Kilpailu ja isommat tapahtumat sovitaan erikseen!!!
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
- Hinnat ark. 305eur + ALV 10% ja vkl 335eur + ALV 10% (uuden asfaltoinnin aiheuttama hinnasto)
- Hinnat talviaikaan 1.12 - 1.4 sopimuksen ja käyttötarpeen mukaan.

Laskutamme varatun ajan etukäteen n. 2 kk ennen varattua päivää. Laskun tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, eräpäivä 3 viikkoa ennen varattua-aikaa. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, jolloin varmistatte ja vahvistatte rata-aikanne. Jos ratamaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu.

Kilpailuissa ja isommissa tapahtumissa laskustus tapahtuu jälkikäteen.

Peruutusten tulee tapahtua kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu maksun ja eräpäivän jälkeen rahoja ei palauteta takaisin.

Radan vuokraaja on vastuussa tapahtumaan osallistuvista henkilöistä ja tilaisuuteen osallistuvia henkilöitä on informoitava, että jos vahinkoa sattuu on siitä ilmoitettava välittömästi tilaisuuden järjestäjälle, joka on velvollinen ilmoittamaan radan henkilökunnalle vahingosta. Ympäristö tai muista rata-alueelle tai kalustolle aiheutuvista vahingoista vastaa varaaja/vuokratun rata-ajan maksaja. Tilaisuuden vastuuhenkilö on ilmoitettava.

Moottorirata-alue luovutetaan takaisin kilpailun tai tapahtuman aina siivottuna ja kaikki ratayhtiöltä tapahtumaan lainatut/vuokratut tavarat ja laitteet palautettuna takaisin oikeille paikoilleen.

Tilaisuuden järjestäjän/vuokraajan on huolehdittava että alue tulee siivottua roskista ym. jätteistä tilaisuuden jälkeen, myös rata-alueen reunoille autoista ja tai renkaista irronneet osat. Ratayhtiö on oikeutettu laskuttamaan kaikista ylimääräisistä töistä joita mahdollinen vuokraaja on jättänyt tekemättä sopimuksen mukaan. Tupakointi vain merkityillä tupakointipaikoilla. Jos tilaisuus on iso ja vieraita on odotettavissa paljon on erikseen sovittava ratayhtiön henkilökunnan kanssa siivouksista ja wc:iden hoidosta, sekä mahdollisista sisätilojen käytöstä ja niistä kertyvistä kuluista, jotka on maksettava tilaisuuden jälkeen. Ratayhtiö voi tarvittaessa laskuttaa myös sähkö, jäte, ja jätevesikuluja, tästä asiasta sovitaan erikseen vuokraajan kanssa, tai se ilmoitetaan varauskaavakkeessa.

Rata alueella yöpyminen kielletty ilman vuokraajan lupaa ja radan vuokrannut on vastuussa yövalvonnasta ja yöpyjistä aiheutuneista ongelmista, joten on myös korvausvelvollinen, jos kuluja aiheutuu.

• Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä paikkakunnan pelastusviranomaiseen ja sopia mahdollisista tilaisuudessa tarvittavista pelastus- ja kalustovaatimuksista. Ympäristö tai muista vahingoista vastaa varaaja. Päivystävä palopäällikkö, Pertti Kulmala, Loimaa puh. 050-4319 540 (pertti.kulmala@turku.fi)

• Radan vuokraaja on velvollinen tekemään tarvittavat ilmoitukset elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta Loimaan seudun kansanterveystyön Ky:lle puh. 02-761 4424.

• Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä Loimaan poliisiin, jos tilaisuuteen tarvitaan huvilupa (esim.tilaisuudessa käytössä kovaääniset, lipunmyynti tai musiikki), Loimaan poliisi/lupapalvelut 02-7605 7221.

Vapaa harjoitus:

Vapaa harjoitusaika on kaikilta 20eur / h tai 100 eur / pvä. HUOM! autot ja pyörät eriaikoina eli aika jaetaan ryhmiin sen mukaan, miten on kalustoa ajamassa. Em. aikaa ei vuokrata kenellekään yksityisesti. Käteismaksu!! Vapaa harjoittelu aikaan tultaessa ajamaan ei tarvitse ilmoittautua puhelimitse etukäteen.

Rata on harjoittelukäytössä aina aukioloaikoina, silloin kun radalla ei ole varausta.

AJAMINEN ALUEELLA TAPAHTUU KUJETTAJAN TAI VARAAJAN OMALLA VASTUULLA. ALASTARO CIRCUIT / RESYKLI EI OTA VASTUUTA KULJETTAJIEN, HUOLTAJIEN, KATSELIJOIDEN, AJONEUVOJEN JNE. MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA. SUURIN SALLITTU NOPEUS VARIKKO-ALUEILLA 20 KM/H. TUTUSTU RADAN AJOLINJOIHIN (.pdf).

RATA-ALUEELLA ILMAN LUPAA AJELU KIELLETTY ! KAMERAVALVONTA !
YÖPYMINEN RATA-ALUEELLA ILMAN LUPAA KIELLETTY !

Varaa Alastaro Circuit käyttöösi:

Varaamalla radan olevani tutustunut yllä olevaan ohjeistukseen ja olen tiedostanut siinä mainitut vastuut ja velvoitteet.

Varaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Tero Tupala

puh. 0400 804 028
email. tero.tupala@alastarocircuit.fi


 
 
Bottombar

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Alastaro Circuitin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - www.plopcrew.net