X

VARAUSEHDOT

 • Alastaro Circuit / Resykli Oy toimii 1-luokan pohjavesi- ja vedenottamo alueella, jossa erittäin tarkat ympäristöä koskevat määräykset.

 • Mitään moottoriajoneuvoa ei saa pysäköidä hiekalle tai maanpäälisille alueille, vain asfaltille. Kilpailukaluston alla oltava aina nesteitä läpäisemätön suoja/pressu. Säätöjen määräämä, ei kevytpeite.

 • Radan vuokraaja on vastuussa ympäristöasioista ja valvoo sekä vaatii, että jokainen noudattaa näitä ohjeita.

 • Ratayhtiöllä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tapahtuma, jos ympäristöasioita ei noudateta!!

 • Nestevuotoja ei maaperään sallita. Mahdolliset vuodot on siivottava välittömästi.

 • Polttoaineita ei saa säilyttää maassa, asfaltilla, ilman että ne sijoitettu esim. valuma-astiaan tai kaukaloon. Paras säilytys huolto/kuljetuskaluston sisällä. Tankatessa oltava joko tankkauskaukalo tai ajoneuvon alla pressu, suoja, jossa reunat. Pelkkä tavallinen pressu ei riitä tankatessa. Malli ”biltema” ja meidän teettämät pressut kelpaavat suoraan, niin tankkaus kuin huoltoalustaksi, koska niissä ketju/köysi reunus. Radalla myytävänä erikokoisia tankkauskaukaloita sekä pressuja, joissa reunassa ketju/köysi reunus.

 • Vuokraaja on vastuussa rata-alueen reuna- ja suoja-alueiden korjaamisesta, jos niitä vaurioitetaan pahoin ja useasti. Tahaton ulosajo ei ole korvauskelvollinen. Radan reunoilla olevat nurmikkoalueet toimivat ympäristölakien vaatimina imeytysalueina. Nurmialueilla ajo ehdottomasti kielletty.

 • Moottoriradan käyttöaikoja noudatettava tarkoin. Ajoneuvojen käyttö sallittu kello 20.00 asti.

 • Radan ja tai alueen vuokraaja on vastuussa kaikesta mitä alueen käyttäjät kyseisenä aikana tekee. Hän on siis vastuussa tapahtumaan osallistuvista henkilöistä. Vuokraajan on informoitava radan ja alueen käyttäjiä toimimaan varausohjeen ja radan käyttäytymisohjeen mukaiseen toimintaan.

 • Laskutamme varatun ajan etukäteen n. 2 kk ennen varattua päivää. Laskun tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, eräpäivä 3 viikkoa ennen varattua-aikaa. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, jolloin varmistatte ja vahvistatte rata-aikanne. Jos ratamaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu.

 • Kilpailuissa ja isommissa tapahtumissa laskutus tapahtuu jälkikäteen.

 • Peruutusten tulee tapahtua kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu maksun ja eräpäivän jälkeen rahoja ei palauteta takaisin.

 • Mikäli vahinkoa sattuu, on siitä ilmoitettava välittömästi tilaisuuden järjestäjälle, joka on velvollinen ilmoittamaan radan henkilökunnalle vahingosta. Ympäristö tai muista rata-alueelle tai kalustolle aiheutuvista vahingoista vastaa varaaja/vuokratun rata-ajan maksaja. Tilaisuuden vastuuhenkilö on ilmoitettava.

 • Moottorirata-alue luovutetaan takaisin kilpailun tai tapahtuman jälkeen aina siivottuna ja kaikki ratayhtiöltä tapahtumaan lainatut/vuokratut tavarat ja laitteet palautettuna takaisin oikeille paikoilleen.

 • Tilaisuuden järjestäjän/vuokraajan on huolehdittava, että alue tulee siivottua roskista ym. jätteistä tilaisuuden jälkeen, myös rata-alueen reunoille autoista ja tai renkaista irronneet osat. Ratayhtiö on oikeutettu laskuttamaan kaikista ylimääräisistä töistä, joita mahdollinen vuokraaja on jättänyt tekemättä sopimuksen mukaan.

 • Tupakointi vain merkityillä tupakointipaikoilla.

 • Jos tilaisuus on iso ja vieraita on odotettavissa paljon, on erikseen sovittava ratayhtiön henkilökunnan kanssa siivouksista ja wc:iden hoidosta, sekä mahdollisista sisätilojen käytöstä ja niistä kertyvistä kuluista, jotka on maksettava tilaisuuden jälkeen. Ratayhtiö voi tarvittaessa laskuttaa myös sähkö, jäte, ja jätevesikuluja, tästä asiasta sovitaan erikseen vuokraajan kanssa, tai se ilmoitetaan varauskaavakkeessa.

 • Rata-alueella yöpyminen kielletty ilman vuokraajan lupaa ja radan vuokrannut on vastuussa yövalvonnasta ja yöpyjistä aiheutuneista ongelmista, joten on myös korvausvelvollinen, jos kuluja aiheutuu.

 • Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä paikkakunnan pelastusviranomaiseen ja sopia mahdollisista tilaisuudessa tarvittavista pelastus- ja kalustovaatimuksista. Ympäristö tai muista vahingoista vastaa varaaja. Päivystävä palopäällikkö, Pertti Kulmala, Loimaa puh. 050 4319 540 (pertti.kulmala@turku.fi)

 • Radan vuokraaja on velvollinen tekemään tarvittavat ilmoitukset elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta Loimaan seudun kansanterveystyön Ky:lle puh. 02 761 4424.

 • Radan vuokraaja on velvollinen ottamaan yhteyttä Loimaan poliisiin, jos tilaisuuteen tarvitaan huvilupa (esim. tilaisuudessa käytössä kovaääniset, lipunmyynti tai musiikki) Loimaan poliisi/lupapalvelut 02 7605 7221.

AJAMINEN ALUEELLA TAPAHTUU KULJETTAJAN TAI VARAAJAN OMALLA VASTUULLA. ALASTARO CIRCUIT / RESYKLI EI OTA VASTUUTA KULJETTAJIEN, HUOLTAJIEN, KATSELIJOIDEN, AJONEUVOJEN JNE. MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA. SUURIN SALLITTU NOPEUS VARIKKO-ALUEILLA 20 KM/H.

RATA-ALUEELLA ILMAN LUPAA AJAMINEN KIELLETTY! ALUEELLA KAMERAVALVONTA!

Ratayhtiö pidättää oikeuden ajattaa omia ajoelämyksiä sekä kyydityksiä myös varauksien aikana. Näistä sovitaan aina vuokraajan kanssa ja ne toteutetaan niin, ettei niistä aiheudu kohtuutonta haittaa vuokraajalle.

Osta itsellesi tai lahjaksi unohtumaton elämys Alastaron vauhdikkaalle moottoriradalle. Valittavana useita eri vaihtoehtoja ja mahdollista myös yhdistää eri paketteja kokonaisuudeksi.

Ajoelämys päiviä järjestetään viikottain arkisin ja viikonloppuisin radan muut varaukset huomioiden. Ole yhteydessä ennen saapumistasi vahvistaaksesi aikataulun.

Saavuttuasi paikalle tutustumme kalustoon sekä rataan. Tarvittava ajovarustus löytyy paikan päältä, mutta voit myös ottaa esim. oman kypärän mukaan. Aikaa on hyvä varata n. 30-60 min.

VIP - AJOTILAISUUDET RADALLA

‍Järjestä kanssamme vauhdikas päivä radalla. Tapahtumat soveltuvat erinomaisesti tyky-päiväksi, asiakastilaisuudeksi, yritystapahtumaan tai muuten vaan yhdessä oloon rata-ajon merkeissä.

Tapahtuman kesto n. 3-4h (ryhmän koko 6-12). Hinta sis. radan vuokran ja VIP tilat simulaattoreineen sekä tarjoiluineen.

Saapuminen ja kahvit, jonka jälkeen tutustutaan rataan omilla autoilla sekä simulaattoreilla. Ruokailu ajojen jälkeen VIP-tiloissa.

Esimerkkejä ajoelämys paketeista:

1. Honda / Legends kilpa-autoilla ajo 10 + 10 min - 250€ +alv / henkilö

2. Honda / Legends ajo 10 min + Porsche 911 / Ferrari 360 ajo 3 kierrosta -450€ + alv / henkilö

3. Honda / Legends ajo 10 min + Porsche / Ferrari ajo 3 kierrosta + Kyyditys Radical SR3 / Porsche GT3 cup / Ferrari 296 GTB 2 kierrosta - 650€ + alv / henkilö

4. Honda / Legends ajo 10 min + Formula 4 ajo 15 min + Radical SR3 ajo/kyyditys 3 kierrosta - 1000€ +alv / henkilö

Sähkö karting kilpailu (sis. treeni, aika-ajo, kisat 6-12 osallistujaa) alk. 1000€ + alv. Voittajalle tai TOP-3 esim. palkinnoksi ajoelämys radalla tai vaudikas kyyditys.

Starg Varg sähköcrossi kokeilu motocorss radalla ja maastossa alk. 500€ (6-12 osallistujaa)

Mahdollisuus saunaan ja majoitukseen radan vieressä, kysy lisää!

circuit@alastarocircuit.fi / 0504388279 - Ville

VARAA AIKA AJOELÄMYKSELLESI

Katso vapaat ajat ajoelämyksille klikkaamalla kalenteri auki.

Vahvistetut ajoelämys päivät on merkitty kalenteriin AJOELÄMYKSET. Mikäli päivässä on tilaa, on se kalenterissa VIHREÄLLÄ. Täytä oheinen lomake ja vahvistamme ajoelämyksen sähköpostitse.

Ajoelämys päiviä järjestetään lisäksi viikoittain arkisin ja viikonloppuisin radan muut varaukset huomioiden. Ole aina yhteydessä ennen saapumistasi vahvistaaksesi aikataulun.

Saavuttuasi paikalle tutustumme kalustoon sekä rataan. Tarvittava ajovarustus löytyy paikan päältä, mutta voit myös ottaa esim. oman kypärän mukaan. Aikaa on hyvä varata n. 30-60 min.

LUE AJOELÄMYS EHDOT KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Ajot järjestetään tiettyinä ennalta määriteltyinä päivinä kesäkaudella. Valitse sopiva ajankohta varauskalenterista ja tee varaus hyvissä ajoin.

Rataan tutustuminen tapahtuu ajoelämyksen ajajan omalla autolla. Vauhdikkaimmat ajoelämykset vaativat hyvää auton hallintaa ja käsittelyä. Ajoelämys voidaan keskeyttää, mikäli ajo on vaarallista.

Elämystä ei toteuteta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena olevan henkilön kanssa. Liikennesääntöjä ja ajo-ohjaajan neuvoja on noudatettava.

Erittäin huonolla säällä ajot peruuntuvat. Ajoelämys auto voi vaihtua vastaavaan autoon esim. teknisen vian vuoksi.

Autoissa on liikennevakuutus, joka kattaa henkilövahingot. Mikäli kuljettaja tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttaa autolle tai radalla vahinkoa on hän aina korvaus vastuullinen. Jos auto ajautuu radalta ulos, niin ajot keskeytetään. Mahdollisesti rikkoutuneet osat ja työn osuus veloitetaan kuljettajalta.

Kiitos! Varauksesi on lähetetty.
Oops! Something went wrong while submitting the form.